Un tânăr de 21 de ani din Manasia este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane de 17 și 21 ani, care au fost victimele unui accident rutier, s-au prezentat la Camera de Gardă Spitalului din Urziceni, pentru îngrijiri medicale.

În urma sesizării polițiștii au efectuat verificări și au constatat că în jurul orei 19:00,  pe DC12 în afara localității Dridu, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui șofer în vârstă de 21 de ani, și pasagerul din dreapta de 17 ani, ambii din comuna Manasia.

În urma verificărilor, a reieșit că tânărul de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC12 ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două blocuri din beton amplasate pe șosea cu scopul de a interzice accesul.

În urma accidentului, autoturismul avariat a fost ridicat de la fața locului fără a fi înștiințate organele de poliție, cele două persoane prezentându-se la spital după două ore

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Sursa: Realitatea de Ialomita