Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de ieri, 19 aprilie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, domiciliați în municipiul Slobozia, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe.

 

În seara de 18 aprilie  cei rei ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la o unitate medicală din București.

Față de cei trei bărbați cu vârste cuprinse între  18 și 27 de ani  din municipiul Slobozia, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAmenzi de peste 10.000 de lei, într-o zi!
Articolul următorTransporturi agabaritice pe ruta Constanța – Porțile de Fier 1