Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 3 WTA, 29 de ani) va fi prezentă la Stuttgart de categorie WTA 500. 

Anunțul a fost făcut de antrenorul australian Darren Cahill (55 de ani).  Joi s-a vehiculat informația că sportiva din Constanța s-ar fi retras de la turneul din orașul german, din cazua durerilor de la umărul drept.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, nu se va mai retrage de la turneul organizat la Stuttgart, ci va încerca să câștige prima competiție din noul sezon de zgură. Anunțul conform căruia Simona Halep va participa în cele din urmă la turneul din orașul german a fost făcut oficial în urmă cu puțină vreme.

Pentru a vedea de ce era incertă participarea Simonei Halep la turneul de la Stuttgart, dar și ce urmează pentru sportiva din Constanța, intră pe realitateasportiva.net.

Articolul precedentLaurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești” Nu este ușor să conduci și să dezvolți un oraș cu resurse economice limitate, dar nu este nici imposibil!”
Articolul următorRealitatea de lângă tine: cazul social al familiei Medeleanu. Micuții care cer șansa să meargă la școală