Fostul lider mondial, Simona Halep, continuă să aibă probleme din punct de vedere medical, astfel că accidentarea de la Roma a făcut-o să se retragă de la turneul din Germania, Bad Homburg, dar și de la Wimbledon!

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea din Campionat, deoarece accidentarea mea la picior nu s-a recuperat complet.

I-am dat tot ce aveam pentru a fi gata să joc la Wimbledon și, după ce am avut amintiri atât de speciale de acum 2 ani, am fost încântată și onorată să fac un pas înapoi pe aceste frumoase terenuri în calitate de campion în apărare. Din păcate, corpul meu nu a cooperat și va trebui să păstrez acel sentiment pentru anul viitor.

Pot spune cu sinceritate că sunt foarte descurajată și supăratăcă trebuie să iau această decizie. Această perioadă a fost dificilă, dar lipsa ultimelor două Mari turnee a făcut-o și mai provocatoare din punct de vedere mental și fizic. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că mă va face o persoană și un atlet mai puternic.

Mulțumim tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și sprijin.

Simo„ a fost mesajul postat de Simona Halep, pe Instagram.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFlorin Cîțu: „Toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe”. Buget de 7 miliarde de lei pentru drumuri județene și comunale
Articolul următor50.000 conturi din România au fost compromise, iar datele au fost publicate pe DarkWeb! Ce domenii au fost afectate