Simona Halep este protagonistă la ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros. Românca a arătat o formă excelentă la antrenamente, iar starea ei de spirit este una pe măsură.

La conferinţa de presă, Halep a zâmbit în permanenţă, amănunt care nu le-a scăpat organizatorilor turneului parizian. “Întotdeauna zâmbitoare” – a fost descrierea fotografiilor postate pe pagina oficială de la Roland Garros.

La conferinţa de presă, Halep a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au făcut posibilă organizarea ediţiei din acest an a turneului, în ciuda pandemiei de coronavirus.

“Este frumos că avem şansa de a juca la acest turneu. De fapt, ar trebui să mulţumim tuturor celor care luptă atât de mult să facă lucrul acesta posibil” – au fost cuvintele Simonei.

Toamna şi-a intrat în drepturi la Paris, astfel că Simona s-a îmbrăcat bine la sesiunile de antrenament. Organizatorii au rămas uimiţi de viteza etalată de jucătoarea din România.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentȘapte persoane reținute în urma atacului cu armă albă de la Paris
Articolul următorRomânia va beneficia de un împrumut de 4,1 miliarde de euro de la Uniunea Europeană. Banii vin în sprijinul atenuării șomajului cauzat de COVID