Fie că folosești rozmarin pentru a-ți face părul să strălucească, fie că-ți ciupești pielea de sub ochi pentru a îndepărta cearcănele, ține cont de câteva sfaturi simple și eficiente obligatorii pentru rutina de înfrumusețare de zi cu zi.

Încearcă să-ți ciupești pielea de sub ochi pentru a trata cearcănele

Te ajută să determini ce trebuie să faci pentru a îndepărta cearcănele. Pur și simplu prinde pielea moale de sub ochi. Dacă pielea ciupită devine albă și aspectul întunecat dispare, atunci pielea ta este cel mai probabil subțire. În acest caz ai nevoie de o cremă de ochi cu vitamina C pentru a îndepărta cearcănele.

Dacă culoarea închisă rămâne pe pielea ciupită, atunci vei avea nevoie de ceva pentru a regla decolorarea pielii. Încearcă să utilizezi o cremă de ochi cu retinol pentru a reduce cearcănele.

Periază-ți buzele

În loc să iei periuța de dinți pentru a te spăla pe dinți, încearcă să-ți exfoliezi buzele cu delicatețe. Acest lucru le va exfolia și va ajuta să arate mai sănătoase prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii care s-au acumulat în timp. În loc să ai buzele crăpate și denivelate, s-ar putea să descoperi că vor fi netede și moi, perfecte pentru rujul tău.

Începe să-ți hidratezi pielea

Slugging este un termen folosit pentru utilizarea excesivă a uleiurilor și cremelor pentru a hidrata pielea sau părul, iar beneficiile sunt incontestabile. Îți poate lăsa pielea strălucitoare de hidratare și moale ca fundul unui bebeluș. Mai întâi va trebui să-ți înmoi fața cu apă sau să începi după un duș sau o baie. Aplică-ți crema hidratantă pe pielea deja umedă înainte de a bloca umiditatea cu ceva de genul saran wrap.

Aplicând-o pe piele peste crema hidratantă, împiedici umiditatea să se evapore, ceea ce înseamnă că trebuie să intre în piele. Aceasta înseamnă că pielea ta va absorbi mai multă umiditate decât de obicei, lăsând-o super hidratată.

Masează-ți ganglionii limfatici pentru a reduce fața umflată

Ganglionii limfatici ai corpului nostru pot stoca o mulțime de lichide dacă nu se scurg corespunzător, rezultând un aspect umflat. Deci, dacă descoperi că fața ta este adesea umflată, ar putea fi un semn al retenției de apă și al ganglionilor tăi limfatici de la axile nu se drenează corect. Pentru a remedia acest lucru, pur și simplu oferă feței și gâtului un masaj ușor până la axile, începând de la față și continuând în jos.

Tratează acneea cu gel cu sulf

Aplicarea gelului cu sulf poate fi o modalitate excelentă de a elimina acneea în timp, o tehnică care a fost folosită și de Cleopatra. Acest lucru se datorează proprietăților sale antibacteriene care vor ajuta la curățarea acneei, precum și a rozaceei. Puteți folosi fie un gel sau o cremă, fie sunt disponibile produse de spălare, loțiuni și spume care pot ajuta la reducerea acneei.

Stimulează creșterea părului cu apă de rozmarin

Apa de rozmarin nu numai că ajută la stimularea creșterii părului, dar poate și reduce mătreața. Pur și simplu fierbe niște tulpini proaspete de rozmarin în apă timp de 20 de minute înainte de a introduce apa într-o sticlă cu pulverizator pe care o păstrezi la frigider până la o săptămână. Pulverizeaz-o pe rădăcinile părului o dată pe zi.

Masează-ți mușchiul platism pentru un lifting facial

Mușchiul platism ar putea fi considerat mușchiul tinereții, deoarece menținerea lui sănătoasă poate ajuta fața să arate tânără. Unul dintre semnele vizibile ale îmbătrânirii este „căderea” feței noastre. Mușchiul platism conectează fața inferioară cu pieptul și atunci când devine tensionat și scurtat în timp, trage în jos toate structurile feței inferioare.

Pentru a masa acest mușchi pentru a-l menține puternic, ar trebui să rulați ușor pielea în sus, în secțiuni, ciupind orice piele slăbită și ridicând-o ușor spre gât. Făcând acest lucru în mod regulat poate fi o parte importantă a prevenirii îmbătrânirii premature, deoarece fluxul sanguin este crescut în zonă, crescând producția de colagen.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentMAE, reacție după mesajele controversate transmise de Președintele Ungariei
Articolul următorSchimbare importantă anunțată de ENEL. Clauze modificate pentru milioane de clienți