Social-democraţii din PSD Ţăndărei au luat o pauză de la politică după ce accesul în sediu a fost blocat de proprietar.

Sediul organizaţiei orăşeneşti Ţăndărei a fost blocat de proprietar după ce de jumătate de an chiria pe spaţiul ultra-central nu a mai fost achitată. Strânşi cu uşa încuiată, social-democraţii au plătit restanţa de 5.000 lei dar riscă să fie evacuaţi.

Sediul PSD Ţăndărei a fost blocat cu un lacăt pentru o datorie acumulată în ultimele şase luni. Măsura a fost luată de proprietar după ce în dese rânduri a fost ocolit de chiriaş atunci când a venit vorba să fie achitată suma lunară.

Social-democraţii din oraşul Ţăndărei nu au mai putut intra în sediul situat în centrul urbei după ce proprietarul Consumcoop a decis să monteze un lacăt pe uşă.

Măsura disperată a venit ca urmare a eforturilor inutile de a primi chiria lunară, organizaţia PSD Ţăndărei înregistrând la începutul acestei săptămâni o datorie totală de 5.000 lei, aferentă a cinci luni de neplată.

„Dacă nu puneam lacăt nu plăteau!”

Lacătul montat de proprietar le-a blocat accesul în sediu celor de la PSD Ţăndărei.

„Mie nu mi-e frică de nimeni, nu mă interesează, nu am făcut-o din ambiţie, au trecut şase luni de zile şi nu s-a plătit. Am pus lacăt pentru că altă soluţie nu aveam.”, a explicat pentru www.realitateadeialomita.net Aurel Panfir, preşedintele Consumcoop Ţăndărei, proprietarul spaţiului închiriat de PSD.

Preşedintele Consumcoop a fost somat să ia măsurile necesare pentru recuperarea chiriei restante şi pentru anularea contractului de închiriere şi recunoaşte că a tolerat prea mult neplata chiriei iar că acum a ajuns la capătul răbdării.

„Le-am pus un lacăt pe uşă ca să-i fac să plătească şi azi dimineaţă a venit un băiat de la Poliţia Locală, cred că l-a trimis primăriţa, şi a achitat. Rămâne să vedem dacă rămân în continuare chiriaşi în sediu sau pleacă. Eu îi aştept să vină să facem un nou contract, avem şedinţă săptămâna viitoare şi vedem ce decizie luăm.”, a adăugat Aurel Panfir.