Jurnalistul Sebastian Oancea, de la realitateadevrancea.net, sustine ca preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan,  a dat ordin „slugoilor” săi să îl atace, după ce a pierdut un proces intentat împotriva sa în care i-a cerut 200.000 de lei, scrie realitatea.net

„Oprişan a dat ordin slugoilor să mă atace cu viaţa mea privată, neavând altceva cu care să mă creioneze urât în public. Eu vin acum cu motivarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la respingerea recursului procesului în care prăduitorul suprem al Vrancei, Marian Oprişan, m-a dat în judecată şi-mi cerea 200.001 lei. În motivare se spune negru pe alb cum a devalizat societatea CJ Vrancea – Drumuri şi Poduri, cum a dat contracte sclavei directoare a Monitorului de Vrancea – Corina Trifan, prin firma Mavi Beton, şi cum jurnaliştii au mână liberă să scrie despre subiecte de interes public.”, a scris Sebastian Oancea, pe pagina sa de FacebookReamintim că Marian Oprişan l-a dat în judecată pe Sebastian Oancea pentru o investigaţie publicată în anul 2006, în Vrancea24, intitulată „Nababii contractelor pe bani publici din judeţ: deputaţi, ziarişti şi sponsori la partid, cu probleme penale”, însă șeful PSD Vrancea a pierdut procesul.

„Baronii sunt o specie pe cale de dispariţie, dar, se pare, Oprişan refuză să iasă onorant din viaţa politică şi administrativă, luptându-se cu jurnaliştii care-i devoalează golăniile din bani publici. Este al patrulea proces pe care îl câştig în toate fazele: fond, apel, recurs. Interesant este de unde a avut bani Oprişan să dea unei importante case de avocatură peste 100 de mii de euro ca să se lupte cu mine. Mai bine făcea un drum sau o grădiniţă, cu banii ăştia”, a afirmat Oancea.

Citiţi materialul care l-a determinat pe Oprişan să îşi caute „dreptatea” în instanţă aici.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentMarcel Vela a prezentat ordonanța militară numărul 9
Articolul următorRecomandări de la polițiștii ialomițeni pentru cetățeni