Vremea urmează să se schimbe radical la sfârșitul acestei săptămâni. Temperaturile scad și ninsorile vin peste România.

Meteorologul Meda Andrei a vorbit la Realitatea PLUS despre schimbarea vremii din următoarele zile. Temperaturile scad dramatic și ajung la media normală pentru această perioadă. În plus, spre sfârșitul săptămânii vom avea parte și de ninsoare în toată țara.

„Temperaturi cât se poate de apropiate de cele normale, după vremea de primăvară o să simțim și că este iarnă. Azi maxime între 1 și 4 grade, temperaturi normale.

Până la sfârșitul săptămânii, maximele nu vor mai trece de 5-6 grade. Temperaturile pe parcursul nopților vor fi negative. În general între -8 și -3 grade, inclusiv în zona Capitalei.

Dacă vorbim de precipitații, până joi seară sunt slabe cantitativ, puține, iar precipitațiile vor fi sub formă de burniță sau fulguială. Se va depune polei. De joi noaptea, încet, încet vor intră ninsorile în zona României, iar vineri, sâmbătă și duminică, cantități chiar mai mari în zona Moldovei. Este o situație puțin mai delicată pentru sfârșitul săptămânii.”, a explicat Meda Andrei la Realitatea PLUS.

Articolul precedentTot mai multe culturi, afectate de șocurile termice. Petre Daea transmite un avertisment agricultorilor
Articolul următorSuma astronomică pentru care arabii sunt dispuși să cumpere Formula 1