Se creionează alianțele electorale pentru anul 2024. Cel puțin în ceea ce privește Opoziția. Liderii USR, PMP și Forța Dreptei s-au reunit la Congresul Partidul Mișcarea Populară din Parlament, sub sloganul „Dreapta aduce schimbarea”, unde au transmis că la următoarele alegeri trebuie să formeze un front comun împotriva actualei puteri, potrivit Realitatea PLUS. La eveniment a fost aleasă și conducerea Partidului Mișcarea Populară. Eugen Tomac a fost reales în funcția de președinte. 

„Avem nevoie de o nouă alternativă. De aceea este necesar ca PMP, împreună cu celelalte partide de dreapta, să-şi dea mâna şi să construiască o alternativă de dreapta pentru a salva România. O alternativă de dreapta care să facă reformele necesare, o alternativă de dreapta care să scoată corupţii din instituţii, o alternativă de dreapta care să implementeze o lege a Sănătăţii, o alternativă de dreapta care să aşeze România acolo unde merităm cu toţii”, a declarat Eugen Tomac.

La Congresul extraordinar al Partidului Mişcarea Populară s-a discutat despre alianțele formațiunii politice, având în vedere că se apropie anul 2024, marcat de organizarea a patru rânduri de alegeri – locale, europarlamentare, legislative şi prezidenţiale. Europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a anunţat că Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache şi Partidul Ialomiţenilor se alătură PMP.

La eveniment au fost invitați și lideri din Opoziție.

„Au mai fost puteri care şi-au imaginat că nu mai contează alegerile în România şi că voinţa cetăţenilor români nu contează. Şi de fiecare dată s-au înşelat. Impreuna puteam rasturna carul cel mare. Exact ca Goliat, care a luat o piatra in cap de la David, la fel si noi putem sa ingenunchem aceasta struto- camila care a ingenuncheat Romania”, a declarat Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.

Eugen Tomac a fost reales în funcția de președinte al PMP. Partidul a ales și ceilalți membri ai Consiliului Executiv Național. 

Articolul precedentFetiță de 4 ani, ținută ostatică în beci de propriul tată! Bărbatul amenința copilul cu un topor: micuța, salvată de trupele speciale
Articolul următorSURSE: Baronul Ionel Arsene s-a PREDAT în Italia – El a fost REȚINUT