Polițiștii legii au încercat să oprească o mașină, într-un filtru instalat între Urziceni și localitatea Bărbulești. Șoferul nu numai că nu a oprit, dar a și accelerat și era cât pe ce să-i calce pe polițiști. Mai multe echipaje au pornit în urmărirea mașinii, care a ajuns într-o comunitate de romi din Bărbulești. Agenții au încercat să-l rețină pe bărbatul de la volan, dar au fost atacați de rudele acestuia. În cele din urmă, s-a constatat că Șoferul nu avea permis de conducere, avea o alcoolemie de 0.73 și a încălcat prevederile ordonanțelor militare. Bărbatul a fost reținut. În plus, atât el, cât și o femeie care îl însoțea în mașină au primit amenzi de 20.000 de lei pentru că au încălcat reglementările privind izolarea.

Conflict la Barbulești în Ialomița

Conflictele s-au mutat în localitatea Barbulești din Ialomița.În mai puțin de 48 ore, colegii noștri din Hunedoara, Brașov, Sibiu, București, Giurgiu, Ilfov și Ialomița au fost puși în fața unor conflicte ce au degenerat, a unor grupări de cetățeni europeni plătitori de taxe și impozite ce au drepturi, majoritatea dintre ei proaspăt sosiți de la "muncă" din străinătate.Riscurile la care sunt supuși colegii noștri din linia întâi sunt incomensurabile, iar riscul de infectare cu coronavirus fiind înlocuit cu riscul de a primi o cărămidă, o bâtă sau un topor în cap.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 20 aprilie 2020

 

Articolul precedentPropunerea de a separa vârstnicii de familiile lor este respinsă de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru
Articolul următorÎndrăgitul interpret de muzică populară Nelu Bălăşoiu, a murit în această dimineață. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19