Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație pe Autostrada Soarelui, la Fetești, pe sensul spre litoral, unde au loc lucrări de reparații timp de două zile. De asemenea, sunt restricții și pe sensul către București, la Cernavodă și Peștera.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, timp de două zile, se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, orașul Fetești, județul Ialomița. Astfel, banda de urgență și banda unu sunt restricționate până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrii 178+700 de metri (comuna Peștera, jud. Constanța) și 163+500 de metri (orașul Cernavodă, jud. Constanța), astăzi, în intervalul orar 10:00 – 14:00, se execută lucrări de reparații la parapetul metalic, banda doi fiind restricționată.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 12. Țara arde și PSD-ul hărțuiește
Articolul următorVreme caniculară în sudul și sud-estul țării. Cod galben de ploi pentru mai multe județe