Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, până la ora 15:00, se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 149, municipiul Fetești, județul Ialomița. Din această cauză, este restricționată banda numărul doi.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2  Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 13+500 de metri – 12+500 de metri, comuna Glina, județul Ilfov, au loc lucrări de reparații la suprafața de rulare, fiind restricționate banda 1 și banda de urgență, în intervalul orar 09:15 – 12:00.

Totodată, între orele 12:30 – 15:00, pe nodurile rutiere de urcare dinspre Centura Capitalei spre autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, sensul către Constanța, se execută lucrări de reparații la carosabil, astfel că traficul va fi îngreunat în zonă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Articolul precedentRomânia poate beneficia încă din toamnă de o parte din banii cuprinși în pachetul UE de relansarea economică
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 29. Cum se pregătește America de alegeri