În ziua de 26 ianuarie, poliţiştii ialomițeni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precum şi măsurilor instituite ca urmare a prelungirii stării de alertă.

 Astfel, au fost desfăşurate 9 acțiuni punctuale vizând societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţele și târgurile din municipii, zonele aglomerate și mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.

Au fost verificate 295 de locații și au controlat 90 de vehicule, 15 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun.

32 de sancţiuni contravenţionale privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de 7.500 de lei.â

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița

Sursa: Realitatea de Ialomita