Gloria Buzău a întâlnit astăzi pe teren propriu pe Unirea Slobozia. Buzoienii, cu un avans de 6 puncte față de locul de baraj pentru evitarea retrogradării, a făcut un joc modest în fața celor de la Slobozia, echipă pentru care orice punct contează în acest final de campionat al Ligii a 2-a. 

Prima repriză a fost controlată de oaspeți, care au avut mai multe faze periculoase la poarta apărată de Stoian. Pe finalul primei reprize au avut și buzoienii câteva situații de poartă, dar irosite mult prea ușor. Adăscăliței și Diarra au avut două dintre oportunitățile oaspeților de a marca, ultimul după o cursă de 25 de metri, a șutat slab din careu și Stoian a reținut. În minutul 42 Gloria a avut cea mai mare ocazie de gol din prima repriză. Ciobanu a centrat de pe dreapta, C. Petre a reluat de la 9 metri, dar portarul a respins în lateral. tot petre a urmărit și a șutat din 6 metri lateral, pe colțul scurt, dar din nou Gurău a respins.

În minutul 48 Petre a centrat de pe dreapta, la bara a doua, dar Vîrtej din doi metri nu a reușit să trimită pe poartă. Un minut mai târziu Toma a șutat de la marginea careului, dar prea slab pentru a-l învinge pe Stoian. În minutul 82 Ciobanu a trimis mingea în careul oaspeților, dar Tucaliuc a ratat reluarea spre poartă și jucătorii de la Slobozia au respins în corner. Andronic a bătut pe 6 metri, dar Balgiu a trimis cu capul în transversală. În minutul 88 Diarra a ținut mingea în teren, în apropiere de colțul terenului, pe stânga, a centrat în careu și Năstase a reluat cu capul pe spate, dar mingea a ștera bara laterală din stânga și a ieșit în aut de poartă.

Ilie Lemnaru, președinte Unirea Slobozia:”Chiar dacă nu am câștigat,am obținut un punct important. Suntem mulțumiți de rezultat. Trebuie sa avem încredere în noi, trebuie sa continuăm așa, sa nu renunțăm până la ultima clipă și să mergem să luăm cele trei puncte la fiecare meci iar la sfârșit să ne îndeplinim obiectivul!”

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Ghinga, Nedelea, Balgiu, Perju (min. 62 Andronic), Cr. Ciobanu, Tucaliuc (min. 86 Socol), Cip. Petre (min. 68 Iurcu), Chică-Roșă (min. 86 I. Roșu)

Unirea Slobozia: Gurău – Rob. Ghiță, I. Dinu, Ibrian, C-tin. Toma (min. 68 Danciu), Bg. Vasile (min. 68 Năstase), Vl. Suciu (min. 68 Trașcu), Gab. Lazăr, Mih. Adăscăliței, S. Diarra (min. 89 Ozakara), M. Ciobanu (min. 72 Trucă)

În seria B din play-offul Ligii a 2-a, după 3 etape, Gloria Buzău se află pe locul 4, cu 30 de puncte, iar Unirea Slobozia ocupă locul 5, cu 24 de puncte.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVIDEO Culisele statului paralel | Premierul Radu Vasile, o glumă în loc de reformă. Cum a netezit guvernul său drumul spre NATO și UE
Articolul următorFlorin Cîțu a ABROGAT ordinul care modifică indicatorii carantinării localităților, din cauza căruia a fost schimbat Voiculescu – DECIZIA, publicată în Monitorul Oficial