Peste 230 de persoane legitimate, 163 de autoturisme controlate, 33 de sancțiuni contravenționale aplicate, este bilanțul unei acțiuni desfășurată în cursul zilei de ieri, de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

56 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe raza comunelor Grivița și Traian.

Au fost controlate în trafic 232 de autovehicule și legitimate 163 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 17.900 de lei, fiind testați cu aparatul Drager peste 50 de conducători auto.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate bunuri în valoare de 1103 lei.

Articolul precedentPercheziții pe linia detinerii ilegale de arme
Articolul următorCoronavirus: Bilanţ alarmant, înainte de începerea şcolilor. Situaţia din fiecare judeţ