Dosare penale și amenzi de peste 3800 de lei.

Pe parcursul week-end-ului, aproximativ 80 de produse contrafăcute în valoare de peste 3800 de lei au fost confiscate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Fetești, în urma unei acțiuni pe linia respectării legislației în domeniul protecției mărcilor și indicațiilor geografice.

 

În perioada 10 – 11 aprilie a.c., pe raza orașului Țăndărei și comunei Făcăieni au fost desfășurate activități de verificare a operatorilor economici, pentru depistarea activităților ilegale din domeniul comercializării produselor contrafăcute.

Au fost constatate două  infracțiuni în cazul unor agenți economici care ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte pentru care nu dețineau certificate de conformitate cu originalul sau care purtau însemnele unor mărci protejate de lege.

În cauză s-au întocmit dosare penale

De asemenea, au fost confiscate 79 de articole de îmbrăcăminte despre care existau suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora, în valoare de 3870 de lei.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentVasile Barbu, la România în Realitate: „USR să ceară în primul rând schimbarea acestui ministru incapabil al Sănătății”
Articolul următorLe-a dispărut cheful de petrecere după ce au fost amendați cu 4250 de lei!