Poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, precum şi 29 de jandarmi au desfăşurat pe 23 iulie, o acţiune de amploare pe raza comunei Bărcăneşti, județul Ialomița.

 Poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat şi fotografiat 77 de persoane depistate pe raza localităţii Bărcăneşti, fiind de asemenea legitimate 480 de persoane şi controlate peste 236 de autovehicule.

 Pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care pe timpul desfăşurării acţiunii au fost depistaţi la volan încălcând normele rutiere, în valoare de peste 36.335 de lei.

 De asemenea a fost reţinut 1 permis de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare pentru expirarea inspecţiei tehnice periodice.

 Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală. Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 27.000 de lei.

Pentru neregulile constatate au fost confiscate produse în valoare de 2.209 lei, respectiv 30 litri de băuturi alcoolice, precum şi 132 de kilograme de legume şi fructe, comercializate fără documente de provenienţă.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 30. Cu mască, fără mască
Articolul următorGuvernul a aprobat legislația pentru ca medicii veterinari să încaseze 10.000 lei pe lună