12 percheziții domiciliare, cartușe de pistoale și articole pirotehnice ridicate de polițiști și 44 de sancțiuni contravenționale. Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza orașului Țăndărei, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, anunță IPJ Ialomița.

77 de polițiști de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni au desfășuratpe 30 iunie  o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține ilegal arme și muniții.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat 3 cartușe de pistol cu gaz, și 12 articole pirotehnice din categoriile F3 și F4. Bunurile descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din orașul Țăndărei, precum și controale în centrele comerciale pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a infectării cu virusul Covid 19.

Polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14.000 de lei, au reținut 8 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților, polițiștii au adresat recomandări atât pietonilor cât și conducătorilor auto, cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie, cât și la conștientizarea riscurilor și consecințelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus -1 iulie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorBază de date națională pentru persoanele care au comis infracțiuni sexuale!