131 de sancțiuni contravenționale aplicate, peste  200de persoane legitimate și 2 infracțiuni constatate în flagrant, este bilanțul acțiunii.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor de jandarmi și specialiștilor din cadrul D.S.V.S.A. Ialomița, au acționat pe 13 mai atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 131 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de peste 25.000 de lei și au constatat în flagrant 2 infracțiuni.

Au fost controlate în trafic 104 de autovehicule, legitimate peste 200 de persoane și verificate 40 de societăți comerciale.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, din municipiul Fetești,au fost prinși în timp ce transporta cu un autoturism 12 kilograme de pește din speciile cegă, fitofag, scrumbie, crap și șalău, fără a deține documente de proveniență. A fost întocmit dosar penal pentru încălcarea legislației privind pescuitul și acvacultura.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Brăila a fost depistat pe raza comunei Bordușani, în timp ce transporta 100 de pui vii, fără respectarea normelor sanitar veterinare. Acesta a fost sancționat contravențional de către specialiștii din cadrul D.S.V.S.A. Ialomița, cu amendă în valoare de 2.500 lei.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentRaportul deceselor Covid, PUBLICAT de Ministerul Sănătății. Autoritățile NU știu câți români au murit de coronavirus
Articolul următorFOTO Ied salvat după ce a căzut într-o fântână. Pompierii l-au resuscitat