Peste 160 de polițiști și jandarmi au descins în această dimineață în comuna Bărbulești, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum și în vederea respectării măsurilor instituite în perioada stării de alertă.

O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 187 de persoane depistate pe raza localității Bărbulești, fiind de asemenea legitimate 827 de persoane și controlate peste 400 de autovehicule.

Potrivit IPJ Ialomița pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care pe timpul desfășurării acțiunii au fost depistați la volan încălcând normele rutiere, în valoare de peste 17.895 de lei. A fost reținut 1 permis de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare pentru expirarea inspecției tehnice periodice.

Polițiștii de investigare a criminalității economice  au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 31.000 de lei.

Pentru neregulile constatate au fost confiscate produse în valoare de 1046 lei, respectiv 1 mc de lemne, 15 tone de nisip, precum și produse de panificație, legume și fructe, comercializate fără documente de proveniență.

Articolul precedentCoronavirus: Număr uriaş de infectări, în ultimele 24 de ore. Ce se întâmplă în judeţe
Articolul următor100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!