17 percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață pe raza comunelor Borănești și Coșereni, precum și una în municipiul București, fiind vizate persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 25 martie , peste 100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră și investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 24 de jandarmi din cadrul IJJ Ialomița au desfășurat o acțiune de amploare pe raza comunele Borănești și Coșereni, în vederea prevenirii faptelor cu violență, asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică și disciplină în traficul rutier,informeaza IPJ Ialomița.

Polițiștii au descins la 15 locații din comuna Borănești, la o locație în comuna Coșereni și la o adresă din municipiul București, fiind efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat din locuințe și societăți comerciale, precum și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere 11 persoane. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe scule electrice, susceptibile a fi provenite din furturi.

Imagine

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere de control pe DJ 201 Coșereni – Borănești, fiind verificate 27 de autovehicule și sancționate 10 persoane.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentMinisterul Educației anunță varianta finală: Vacanța de primăvară prelungită, cu excepția claselor terminale – Se vor face și ore online – Când se dau examenele
Articolul următorPrins cu 600 de kilograme de pește fără acte, în mașină