Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat miercuri după-amiază pe raza municipiului Fetești și Orașului Țăndărei, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare. Zona a fost survolată de un elicopter al M.A.I.

La data de 13 mai a.c., între orele 14:00 – 18:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au acționat în filtre rutiere și patrule de ordine și siguranță publică, în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă.

O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală fiind de peste 32.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 220 autovehicule și legitimate peste 400 de persoane.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

 

Articolul precedentDOCUMENT. Noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate – DESCARCĂ MODELUL
Articolul următorViorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al doilea test COVID. Omul de afaceri se TESTEAZĂ din nou