Peste 1100 de persoane, 49 de societăți comerciale şi aproape 150 de autovehicule au fost verificate în ultimele 24 de ore. Activităţile de prevenire a răspândirii COVID-19 desfăşurate de poliţişti continuă si în perioada următoare, împreună cu celelalte forţe cu care se acţionează în sistem integrat.

Potrivit IPJ Ialomița in cadrul activităților au fost verificate 1154 persoane, precum și 150 de autovehicule, dintre care 14 mijloace de transport în comun.

În cursul zilei de ieri, au fost verificate 49 de locaţii şi societăți comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celorlalte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat au transmis recomandări privind respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomițeni au aplicat 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.750 de lei, după cum urmează:

-105 sancţiuni, în valoare de 20.250 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-9 sancţiuni, în valoare de 6.500 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 22.00-05.00)

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBaut a plecat la plimbare cu o mașină furată
Articolul următorDunărea umilită la Călărași