Registrul Auto Român (RAR) anunţă că va deplasa laboratoare mobile pentru eliberarea cărţii de identitate a vehicului şi pentru efectuarea ITP, în cazul tractoarelor.

Potrivit unui comunicat, tractoarele şi celelalte utilaje agricole au nevoie de CIV şi ITP pentru a fi înregistrate la autoritatea locală.

„Dețineți tractoare sau utilaje agricole cu care circulați pe drumurile publice și aveți nevoie de CIV pentru a le putea înregistra la autoritatea locală? Laboratoarele noastre mobile pentru certificarea autenticității se deplasează în localitățile de domiciliu ale clienților pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului și efectuarea ITP”, se arată în comunicatul citat.

De la începutul anului, cei de la RAR au realizat aceste proceduri pentru sute de astfel de autovehicule.

„Registrul Auto Român le recomandă celor care utilizează tractoare și utilaje agricole cu care se deplasează și pe drumuri publice să ceară sprijinul autorităților locale pentru fi ajutați să se organizeze și să solicite deplasarea laboratoarelor mobile pentru certificarea autenticității vehiculelor, disponibile la nivelul fiecărei reprezentanțe RAR”, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentCe se află în spatele „execuției” lui Vanghelie. Cine îl protejează pe Geoană – Culisele statului paralel, ora 18
Articolul următorTrafic complet blocat pe DN1A, între Brașov și Ploiești! Pericol de explozie!