Primăria Slobozia atribuie din 6 noiembrie locuri de parcare de reședință. Cererile trebuie depuse până pe data de 5 noiembrie, ora 16.00!

Primăria municipiului Slobozia va începe săptămâna viitoare atribuirea de locuri de parcare din zonele blocurilor. Înscrierile se pot face până pe data de 5 noiembrie, ora 16.00.

Proprietari de autoturisme din Slobozia, la locuri de parcare adunarea! Primăria Slobozia începe din data de 6 noiembrie procedura de atribuire de locuri de parcare de reședință.

Solicitanții vor depune la sediul Primăriei Slobozia, compartimentul Relații cu Publicul, până cel târziu pe 5 noiembrie, ora 16.00, o serie de documente obligatorii pentru a putea solicita un loc de parcare.

Cererea pentru loc de parcare va fi însoțită de documente privind domiciliul/reședința, copie a certificatului de înmatriculare a autovehiculului deținut în proprietate sau folosință.

O declarație pe propria răspundere că solicitantul nu deține garaj în Slobozia și un certificat de atestare fiscală din care să rezulte că sunt achitate la zi datoriile către bugetul local sunt documente obligatorii.

Modalitatea de atribuire de locuri de parcare de reședință precum și programul pe zone pot fi consultate aici.

Articolul precedentProtecția Consumatorului solicită intervenția de urgență pe drumul european București – Urziceni
Articolul următorVIDEO. O macara a căzut peste o mașină, în București. Sunt persoane grav rănite