Polițiștii ialomițeni au avut suspiciuni cu privire la actele prezentate de o femeie în urma unui control în traffic. Au făcut verificări și au constatat că sunt false, iar șoferița s-a ales cu dosar penal.

La data de 21 august,polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe raza municipiului Urziceni, un autoturism. Șoferița, cu ocazia solicitării documentelor, a prezentat o carte de identitate și un permis de conducere eliberate de autoritățile italiene.

Atât permisul de conducere, cât și cartea de identitate nu prezentau elemente de siguranță, existând suspiciunea că sunt contrafăcute, astfel că s-a procedat la verificarea în bazele de date rezultând că ambele documente sunt false. În urma controlului habitaclului autoturismului a fost identificat un act de identitate real al persoanei de la volan, o femeie de 24 de ani din municipiul Slobozia, care nu figurează ca deţinătoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite IPJ Ialomița.

Documentele contrafăcute au fost ridicate de polițiști pentru a fi supuse expertizării. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale”, ,,uzul de fals” și ”fals privind identitatea”.

Articolul precedentVIDEO Lucian Romașcanu nu mai e purtător de cuvânt la PSD, după derapajul verbal suburban
Articolul următorBilanț coronavirus 22 august: 1.189 de cazuri noi, 37 decese și 504 persoane internate la ATI