Piaţa Revoluţiei din Slobozia rămâne şi în acest an cu o parcare subterană fără acces auto dar va avea post de pază 24 de ore din 24!

Municipalitatea a pus la bătaie aproximativ 35.000 euro pentru plata unui post de paznic permanent în Piaţa Revoluţiei din Slobozia.

Primăria Slobozia plăteşte un paznic pentru parcarea subterană fără acces din centrul municipiului Slobozia. Serviciile lunare vor scoate din visteria publică aproape 3.000 euro!

Incapabilă să realizeze în şase ani şi jumătate o banală parcare subterană în centrul municipiului, Primăria Slobozia pune carul înaintea boilor şi vrea să-şi asigure un post permanent de pază!

160.000 lei este suma pusă la dispoziţia unei firme de pază ce trebuie să asigure în anul 2019 „Servicii de pază, intervenţie rapidă şi dispecerat 24/24 ore a obiectivului „Reabilitare funcţională a Pieţei Revoluţiei – Municipiul Slobozia”, situat în Piaţa Revoluţiei.”, potrivit caietului de sarcini întocmit de instituţie pentru licitaţia de atribuire a contractului.

În prezent municipalitatea „se mândreşte” cu o parcare subterană fără acces auto pentru care trebuie să restituie aproape 2 milioane de euro întrucât nu a reuşit să termine investiţia demarată cu fonduri europene până în ultima zi a anului 2018.

Piaţa Revoluţiei din Slobozia este o mare de dale de beton, are câteva băncuţe răsfirate, arbori abia plantaţi şi gazon întins într-o zonă în care nu există sistem de irigat.

Investiţia a costat 51,6 milioane lei, a demarat cu fonduri europene dar la un moment dat finanţatorul a sistat plăţile pe motiv de depăşire termene de execuţie.

Instituţia condusă de primarul Adrian Mocioniu a fost obligată să se împrumute 24,5 milioane lei pentru continuarea lucrărilor dar chiar şi aşa nu a reuşit să realizeze accesul auto în parcarea subterană iar acum trebuie să dea înapoi şi banii primiţi!

 

 

Articolul precedentO reţetă cu medicamente din trei a fost gratuită anul trecut în judeţul Ialomiţa
Articolul următorSenatorul Gabi Ionașcu a interpelat Ministerul Sănătății pe tema serviciilor de la UPU