Predică halucinantă despre vaccinare la o mănăstire din județul Neamț. Declarațiile au fost făcute chiar de către preotul stareț al lăcașului de cult.

În încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze acesta le-a spus că administrarea serului „va favoriza apariția solzilor pe corpul uman”.

 

„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

Oamenii care sunt astăzi fericiți că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală.

Sfinții Părinți ne profețesc. Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare.” – a spus starețul.

Potrivit unor surse, filmarea ar fi făcută la Mănăstirea Nechit, spun jurnaliștii de la stiri-neamt.ro

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentPreședintele Iohannis: Între România şi Israel există relaţii privilegiate, cu caracter strategic
Articolul următorAvertizările meteo, prelungite până vineri seară. Pentru 22 de județe a fost emis cod galben