Un preot din Cluj a fost furat chiar în noaptea de Înviere. După ce a descoperit jaful, părintele în vârstă de 57 de ani a sunat la 112.

Un preot de 57 de ani din comuna Săndulești, județul Cluj, a sunat la 112 în noaptea de Înviere să anunțe că cineva a intrat în casa parohială și i-a furat bijuterii în valoare de 4000 de lei.

„La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 1.35, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa situată în comuna Săndulești, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Cluj.

Hoțul nu a fost identificat până în acest moment, însă cercetările continuă în acest caz.

  

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorMare atenție pentru toți șoferii din România – Operațiunea uriașă care se desfășoară în Săptămâna Luminată pe străzile din țară