Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții de control, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

În perioada 16-17 ianuarie a.c., în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 1750 de persoane.

Au fost efectuate verificări la 69 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița, fiind totodată controlate 30 de mijloace de transport în comun.

De asemenea, au fost aplicate 193 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 28.750 de lei în contextul stării de alertă, 5 dintre acestea fiind aplicate persoanelor ce nu au respectat măsura izolării la domiciliu, 166 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 22 de amenzi pentru nerespectare interdicțiilor privind circulația pe drumurile publice.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita