Duminică, 1 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a participat, ca în fiecare an, la activitățile organizate de autoritățile județene și locale în municipiul Slobozia, dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Polițiștii, alături de reprezentanții celorlalte structuri aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au participat la ceremoniile militare, religioase și depunerile de coroane de flori, organizate cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

La parada militară, Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a participat la defilare cu un pluton format din 16 poliţişti de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.

Polițiștii au prezentat în cadrul dispozitivului de defilare autospecialele structurilor operative de ordine publică, autospeciale dotate cu aparatură de măsurare a vitezei, care se află în dotarea poliției rutiere, o autospecială a  Serviciului de Acțiuni Speciale și un laborator mobil de criminalistică dotat cu aparatură pentru investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei.