Un bărbat de 32 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru  infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și ultraj.

 

Potrivit IPJ Ialomița la data de 6 noiembrie., bărbatul a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliție, în timp ce conducea un autoturism raza orașului Țăndărei fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei, iar în momentul în care a fost scos din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât și prelevarea de probe biologice de sânge. 

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe 7 noiembrie , pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” și „ultraj”.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent100% TU DECIZI! Sebastian Moise, deputatul intermediar de terenuri de la PMP
Articolul următorS-au tras la sorți meciurile din 16-imile Cupei României la fotbal