Poliţiștii din Ialomița caută două persoane, de 37 și 47 de  ani, care au plecat de la domiciliu. Cei care pot oferi informații sau detalii care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 10 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că Simion Ion, în vârstă de 47 ani, ar fi plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia, și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul are aproximativ 1,90 m înălțime, păr blond, tuns scurt, ochii albaștri, fără semne particulare.

La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri de trening, geacă din fâș, culoare albastru deschis și încălțăminte sport.

 

 

Tot duminică, 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, au fost sesizați prin apel 112 de soțul numitei Broşteanu Mihaela, cu privire la faptul că aceasta ar fi  plecat de acasă şi nu a mai revenit la domiciliu.

Femeia în vârstă de 37 ani, din comuna Bărcăneşti, ar fi plecat în cursul dimineții la magazinul din localitate pentru a cumpăra produse alimentare, iar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

În momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă albastră, colanţi negri, iar în picioare purta cizme înalte de culoare neagră.

Femeia are aproximativ 1,65 – 1,70 m înălțime, 60 de kilograme, păr lung, negru, față ovală și ochii căprui.

Cei care i-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la disparițiile persoanelor de mai sus, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal pentru transport fără documente legale a peştelui
Articolul următorControale și amenzi pe linia prevenirii răspândirii epidemiei