Pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost solicitați să intervină la 113 evenimente, dintre care 104 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 19 infracțiuni, dintre care 12 contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii au legitimat 464 de persoane, au verificat 87 de locații și societăți comerciale și au controlat peste 30 de mijloace de transport persoane.

Totodată, polițiștii au organizat acțiuni pentru creștere gradului de siguranță în trafic, iar ca măsură complementară au reținut 3 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei, în cazul unor persoane identificate că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii ialomițeni au aplicat în total 191 de amenzi, în valoare de peste 55.600 de lei.

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus – 19 august – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorTânără depistată în trafic cu permisul suspendat