Colegiul Naţional al PMP a decis, în şedinţa de duminică, 4 octombrie, demiterea liderilor de organizaţii judeţene cu rezultatel slabe la alegerile locale (sub 5%).

Prin această mişcare, partidul condus de europarlamentarul Eugen Tomac încearcă un restart forţat pentru rezultate mai bune la alegerile parlamentare. Deşi la nivel naţional PMP a fost peste aşteptări, în câteva judeţe rezultatele au lăsat de dorit. Pe lista celor demişi se găsesc şi parlamentarii Robert Turcescu, Cornel Bichineţ sau Cornel Sămărtinean.

Lista liderilor judeţeni demişi:

1. Bihor – Andrei Amariţei

2. Botoşani – Cornel Popescu

3. Braşov – Costel Mihai

4. Dâmboviţa – Robert Turcescu

5. Giurgiu – Ştefan Burlacu

6. Ialomiţa – Gabriel Ionaşcu

7. Olt – Vanina Badea

8. Vaslui – Cornel Bichineţ

9. Teleorman – Doru Coliu

10. Timiţ – Cornel Sămărtinean

11. Vâlcea – Nicolae Pătru

Acestora li se adaugă şi liderul PMP Dolj, Ion Cupă. Deşi în Dolj PMP a obţinut un rezultat bun, Cupă a ales să se retragă din funcţie.

Partidul Mișcarea Populară devine o opțiune pentru tot mai mulți români care nu vor să voteze PNL și PSD, dar și care nu sunt neaparat extaziați de apariția USR, un partid nou. PMP a ieșit pe locul trei la alegerile locale, ca număr de aleşi, a anunțat Eugen Tomac, iar scorul politic la nivel naţional a depăşit 6%.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentControale în toată țara după numărul mare de infectări. Poliția verifică dacă se respectă regulile de igienă
Articolul următorNoul test de salivă pentru COVID-19 ajunge și în România