Plantele în ghiveci sunt o modalitate minunată de a decora casa și de a aduce natura în interior. De obicei, alegem să le așezăm în sufragerie, hol, balcon sau dormitor, însă baia este, de asemenea, un loc potrivit pentru unele plante.

Printre acestea se numără și Monstera Deliciosa, planta preferată a multor oameni bogați pentru atragerea banilor.

Monstera este o plantă tropicală, care iubește umezeala și poate fi amplasată într-o baie cu fereastră luminoasă, sau într-o cameră luminată. Frunzele sale mari și decupate pe margine sunt spectaculoase și dau un aer exotic băii tale.

Dacă nu ai geam în baie, nu este o problemă, poți așeza ghiveciul cu Monstera pe balcon sau într-o altă cameră cu lumină naturală și să o uzi o dată la două zile.

În plus, se spune că Monstera atrage banii și aduce prosperitatea în casă, fiind o alegere perfectă pentru a decora spațiul de baie. Indiferent dacă crezi sau nu în puterea plantelor de a atrage norocul financiar, cu siguranță Monstera Deliciosa este o alegere frumoasă și originală pentru decorarea băii tale.

Motivul pentru care baia este locul ideal pentru aceasă plantă este că iubește umezeala, fiind o plantă cu origini tropicale. Dacă locuiești la casă și ai o baie cu fereastră, luminoasă, poți așeza ghiveciul în acest loc. În cazul în care baia ta nu are geam, pune această plantă mai degrabă pe balcon sau într-o cameră luminoasă și ai grijă să o uzi o dată la două zile.

Articolul precedentCum va fi vremea astăzi în majoritatea zonelor țării
Articolul următorIncendiu violent în Dridu. De la ce au pornit flăcările