„Cu Ciolacu președinte, România înainte”. Pe astfel de versuri și pe ritmuri de manele au petrecut tinerii din PSD noaptea trecută la un hotel din Sinaia, acolo unde participau la școala politică a partidului. Petrecerea pe cinste a fost vizitată și de polițiști.

Petrecerea a avut loc la un hotel din Sinaia, unde tinerii social-democrații participau la Școala politică. Dedicațiile pentru liderii PSD au curs pe ritmuri de manele. La un moment dat, lăutarii și tinerii au strigat în cor „ROMAȘCANU LA CULTURĂ, IAR PE NOI NE DOARE-N …MÂNĂ”.

În timp ce pe rețelele sociale tinerii social-democrații arătau că au weekend-ul plin de activități, odată cu lăsarea întunericului au chemat lăutarii.

Petrecerea cu manele i-ar fi supărat pe locuitorii din zonă, care ar fi sunat la 112. Poliția și-a făcut repede apariția. Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, Mihai Giugiu, lider al TSD; a afirmat că poliția a trecut absolut întâmplător prin zonă.

Petrecăreții nu s-au sfiit să fumeze, deși se aflau în interior. Hotelul în care s-a ținut petrecerea aparține RAAPPS iar prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 100 de euro. 

Articolul precedentCutremur în zona Vrancea, cu intensitate de peste 4 grade
Articolul următorEmisiunea Culisele Statului Paralel va avea trei ore! Politicienii corupți pot scăpa de gratii, dar nu și de Anca Alexandrescu