Poliţiştii ialomi’eni au descoperit la domiciliul a doi bărbați din Țăndărei 3 pistoale cu glonț și 42 de cartușe, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. O persoană a fost reținută.

La data de 31 martie  polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Țăndărei,  pe linia deținerii ilegale de arme și muniții.

La domiciliul unui bărbat de 42 de ani au fost igăsite două pistoale  și 21 de cartușe, iar la domiciliul altei persoane în vârstă de 70 de ani, a fost descoperit un pistol cu glonț și 21 de cartușe, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea expertizării.

„Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești a fost continuată urmărirea penală față de bărbatul în vârstă de 42 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințare”, și „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, față de acesta fiind luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore,” informează IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCHECK-IN. Metrorex condamnă greva care a paralizat Capitala. Sindicaliștii milionari, dați în judecată
Articolul următorFOTO Acțiune de igienizare în zona stației de taxare Fetești