Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat pe 8 iunie, 11 percheziţii domiciliare, în judeţele Ialomița, Ilfov și municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. 5 persoane au fost reținute de polițiști.

 Potrivit polițiștilor în noaptea 13/14 martie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în incinta unei societății comerciale, din municipiul Călărași, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu țigări, diverse mărci. Prejudiciul creat a fost estimat la 776.070 de lei.

Au fost puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 39 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentPână la ce dată mai sunt VALABILE polițele RCA de la Euroins? Anunțul Fondului de Garantare a Asiguraților
Articolul următorMinisterul Educaţiei propune echivalarea probelor orale ale Bacalaureatului cu notele din liceu