Polițiștii ialomițeni au descins în această dimineață la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost aduse la audieri.

120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor  au pus în executare 21 de percheziții domiciliare, pe raza localităților ialomițene Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița, precum și Jilava din județul Ilfov.

Forțele de ordine au descins la locuințele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale de pe raza județelor Ialomița, Buzău, Călărași și Prahova, persoane din anturajul acestora precum și tăinuitori de bunuri provenite din infracțiuni. 

Până la această oră, 10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracțiuni.

Sursa: Realitatea de Ialomita