Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești au efectuat miercuri, 7 iulie, trei percheziții domiciliare  pe raza județului Ialomița, la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Potrivit DIICOT  în perioada februarie 2021 și până în prezent, suspecții au racolat mai multe persoane vătămate minore și majore pe care le-au determinat la practicarea prostituției, pe raza județelor Prahova și Constanța, însușindu-și în totalitate veniturile obținute din această activitate.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Ialomița și al jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița..

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentPatronatele din turism despre lipsa angajaților de pe Litoral: „Este cea mai mare criză a forţei de muncă de după Revoluţie”
Articolul următorIohannis, anunț despre „România Educată”: Se va constitui un grup de lucru transpartinic pentru un proiect de lege. Educația trebuie să nu mai aibă culoare politică