Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează astăzi 15 percheziții domiciliare în județele Călărași, Giurgiu și Ialomița, într-un dosar de contrabandă cu țigarete. 

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2019 – septembrie 2020, mai multe persoane ar fi achiziționat, transportat și depozitat importante cantități de țigarete provenite din contrabandă, pe care ulterior le-ar fi oferit spre comercializare în județele Călărași, Giurgiu și Ialomița.

Polițiștii pun în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentNoi dezvăluiri care zdruncină România: mesajul șocant transmis lui Băsescu la o petrecere de rang înalt
Articolul următorBilanț coronavirus 16 septembrie. RECORD ABSOLUT de infectări – 1.713 cazuri noi de infectare cu COVID