Șapte  percheziții domiciliare au efectuat  în această dimineață polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,  la sediile unor oficii poștale și domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni pe linia prelucrării și comercializării de tutun neaccizat.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 22 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale au desfășurat o acțiune de amploare ce a vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni pe linia prelucrării și comercializării tutunului prin intermediul oficiilor poștale,.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, polițiștii au descins la 2 locații din comuna Coșereni, la o adresă din municipiul Urziceni, precum și în alte 4 locații din București, Călărași și Ilfov, fiind efectuate percheziții atât la domiciliile unor  persoane fizice cât și la oficii poștale.

De la locațiile vizate au fost ridicate aproximativ 11 kilograme de tutun pregătite pentru livrare prin intermediul serviciilor poștale, 160 de recipiente pregătite pentru operațiuni de prelucrare, 750 de tuburi pentru confecționat țigarete, cântare, precum și documente și înscrisuri ce pot avea legătură cu comiterea faptelor.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere  cinci persoane.

.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent   Percheziții la proxeneții din Fetești
Articolul următorSanctiuni pentru zeci de ialomițeni