Un bărbat din Slobozia s-a ales cu dosar penal și un ordin de protecție provizoriu, după ce acesta și-a agresat fizic concubina.

Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie de 39 de ani, din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că a fost agrestă de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînțelegeri familiale.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Pe numele bărbatului de 46 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Articolul precedentUn român deștept ajută milioane de oameni de când s-a instaurat Ordonanța Militară! Salvați acest link înainte să ieșiți din case
Articolul următorPlata ratelor la bănci va fi amânată până la sfârșitul anului