Rezultatele căutării după sintagma "proasta romaniei", conform Google. (sursa foto- vrancea24.ro)

Motto: Marian Oprişan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îţi apare „Viorica Dăncilă”

Gigantul Google a reacționat după ce baronul Marian Oprișan a afirmat într-un conclav al PSD că Viorica Dăncilă apare pe prima poziție la căutări după sintagma „proasta României”.

La o simplă căutare după aceste cuvinte motorul operat de Google returnează ca prim rezultat niște poze cu Marian Oprișan. Deducția logică ne arată că dl Oprișan s-a legat atât de tare de propria-i sintagmă încât a devenit imaginea ei. După cum se poate observa, Oprișan o surclasează net pe Dăncilă și devine astfel imaginea prostiei în România. Trebuie să remarcăm, de asemenea, că primul rezultat returnat de Google conține o poză în care Marian Oprișan apare alături de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă apare abia pe locul doi în rezultatele oferite de Google. Ce-i drept, doamna Dăncilă apare într-o companie selectă. Ilustrațiile oferite de motorul de căutare mai conțin moaca Olguței Vasilescu.

Lipsește totuși din imagini, în mod complet nejustificat, poza doamnei Carmen Dan.

Articolul precedentModificările Codului Rutier intră în vigoare azi. Amenzi drastice pentru folosirea telefonului de către șoferi
Articolul următorHCM Slobozia pierde pe teren propriu cu Gloria Bistrița și rămâne în subsolul clasamentului