Podeaua unei latrine vechi din curtea unui cabinet medical din judeţul Ialomița s-a rupt sub picioarele unei paciente. Femeia în urma căzăturii în WC-ul din curte a rămas blocată. Primarul comunei spune că incidentul nu e atât de grav pe cât a fost descris

Scena s-a petrecut în curtea cabinetului medical din comună Balaciu, județul Ialomița, acolo unde este nu exista toaleta, ci doar amenajat un WC vechi.

O femeie, în vârstă de 53 de ani care venise la cabinet pentru un consult medical a vrut să utilizeze „toaleta”, însă podeaua s-a rupt pe toată suprafața, iar persoana a căzut 60-70 de cm în adâncime.

Femeia a cerut ajutorul unor persoane prezente, nefiind capabilă să se ridice de una singură. Doi bărbaţi au dat o mână de ajutor şi au scos pacienta din latrina.

Incidentul a fost făcut public pe internet, de către fiica acesteia care s-a aratat revoltată de evenimentul nefericit prin care a trecut mama sa.
 
„S-a rupt capacul de pe suprafață cu totul. Nu știa nimeni că WC-ul cedase. Femeia a căzut cam 60 de centimetri. M-a sunat doamna doctor, nu eram acolo, am trimis imediat doi oameni, au ridicat-o pe femeie. Am întrebat-o dacă a pățit ceva, dacă o doare ceva, mi-a spus că nu. Nu a fost nicidecum un incident grav, viața femeii nu a fost pusă în pericol”, a declarat pentru MEDIAFAX Mirel Dănuț Simion, primarul localității Balaciu.
Pe de altă parte, DSP Ialomița susține că este nevoie de o anchetă de specialitate pentru că lucrurile nu pot rămâne așa.
Foto arhiva
Articolul precedentTânăr din Slobozia, cercetat și reținut pentru tâlhărie calificată
Articolul următorÎncă un cadou pentru angajații de la stat. Fără poprire pe salariu!