În această dimineață o consilieră AUR a încercat să intre în Parlament cu 4 gloanțe.

„La intrarea C2 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP au gasit la o consiliera din cadrul AUR 5 capete de glont pe care spune ca le-a luat de la o tragere”

Cartușele au fost confiscate și accesul a fost blocat în clădire pentru o perioadă.

La nivelul Parlamentului s-a propus ca în urma incidentului să nu aibă acces decât persoanele care dețin legitimație eliberată de Senat sau Camera Deputaților, dar vor fi interzise și autoturismele fără legitimație.

În clădirea Parlamentului este interzis accesul cu muniție letată, obiecte ascuțite sau alte obiecte care ar putea fi utilizate pentru a răni o persoană.

”E vorba de o doamnă care apare în fiecare săptămână pe o listă cu mai mulți colaboratori AUR, la controlul de azi dimineață s-au găsit patru cartușe letale în geanta sa. Acum e la secția de poliție, s-a deschis un dosar penal, se fac cercetări pentru a se verifica dacă gloanțele sunt pentru o armă care ar fi fost introdusă de altcineva în Parlament”, a declarat Alfred Simonis pentru G4Media.

George Simion a avut o reacție rapidă pe Facebook după incident: „Serios? Dacă nu au explozibil sunt gloanțe? Dacă sunt breloace…? V-am spus că vine manipularea asta! Domnul Simonis, din păcate pentru el, este și analfabet.”

Articolul precedentProtest masiv în Piața Victoriei – Sunt așteptați 15.000 de sindicaliști – Care sunt principalele revendicări
Articolul următorAflă ce analize sunt necesare pentru diagnosticarea și monitorizarea diabetului zaharat