O sobă neîngrijită corespunzător pare a fi cauza unei tragedii ce a luat viaţa unei femei din comuna Valea Ciorii.

O femeie în vârstă de 75 ani şi soţul ei de 83 ani au fost găsiţi inconştienţi într-o încăpere din locuinţa situată în comuna Valea Ciorii

Bătrâna a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Bărbatul cu opt ani mai în vârstă a avut noroc şi se află internat în Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

Bătrânii din comuna Valea Ciorii au fost găsiţi de vecini în stare de inconştienţă într-o încăpere a casei.

Alertaţi că oamenii nu au fost zăriţi prin curte, oamenii au intrat în locuinţa celor doi şi şi-au găsit în stare de inconştienţă.

Echipajul SMURD solicitat să intervină de urgenţă a încercat să-i readucă în simţiri dar în ciuda eforturilor salvatorilor pentru femeia de 75 ani a fost prea târziu. Echipajul medical ajuns în Valea Ciorii nu a mai avut de făcut decât să constate decesul bătrânei.

Bărbatul de 83 de ani a răspuns pozitiv la primele îngrijiri medicale şi după ce a fost scos afară din locuinţă a început să-şi recapete cunonştinţa.

El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, acolo unde medicii îl ţin sub supraveghere până la revenirea completă.

Pompierii trebuie să stabilească acum care a fost cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Cel mai probabil este vorba de o sobă neîngrijită corespunzător, cauza majorităţii tragediilor de acest fel pe perioada iernii.

Articolul precedentIncendiu la o vulcanizare din Manasia
Articolul următorMarian Neacşu, fostul şef PSD Ialomiţa, este acum şef de campanie la Pro România