România riscă restricții CoVID-19 în tot mai multe țări. Mulți se tem că muncitorii români vor produce noi focare în Vest, acolo unde autoritățile au reușit să aducă situația epidemiologică sub control.

Țara noastră este văzută de presa internațională ca fiind unul dintre cele mai mari focare din Europa. Totul după ce România raportează zilnic tot mai multe infectări CoVID-19. De exemplu, jurnaliștii din Ungaria vorbesc despre incapacitatea Bucureștiului de a controla virusul, iar cei din Italia spun că în ultima perioada foarte mulți români care locuiesc acolo sunt depistați cu noul coronavirus. Tot presa din Italia spune că țara noastră a ajuns cel mai mare focar din Balcani.

Subiectul este preluat de reputata publicație americană The New York Times care aduce aminte de recordul de cazuri înregistrat de România. În plus, situația îngrijorătoare din România și din regiune a fost semnalată și de directorul Organizației Mondiale a Sănătății pentru situații de urgență.

Articolul precedentDupă mai bine de 46 de ani, pistoalele Carpați vor fi înlocuite cu BERETTA. Primele 5.000 vor ajunge, la polițiști, săptămâna viitoare
Articolul următorAbsolvenții de liceu, 2020, care nu au promovat examenul de Bacalaureat pot beneficia de șomaj